Dermatită


Boli Dermatită Dermatita este o afecțiune comună care apare atunci când pielea devine inflamată.

dermatită

Acesta dermatită, de obicei, o erupție cutanată provocată de mâncărime pe piele dermatită. Dermatită poate provoca modificări ale pielii, cum ar fi formarea de vezicule, scurgeri, formarea de cruste dermatită straturi.

dermatită human papillomavirus vaccination sg

Exemple de dermatită includ dermatită atopică eczemămătreaţă și erupții cauzate de iederă otrăvită, săpunuri și altele. Persoanele care suferă de dermatită trebuie să identifice și să evite substanțele care pot provoca atacuri.

Dermatită de contact. Diagnostic Diagnosticul dermatitei simple de contact este stabilit de un dermatolog, pentru manifestările clinice caracteristice dermatită o legătură este clar identificată a debutului simptomelor cu expunerea la piele a unui iritant. Dacă dermatologul tău suspectează că problemele cutanate pe care le ai sunt rezultatul unor reacţii alergice, te poate testa prin aplicarea unor cantităţi mici din diferite subtanţe şi examinarea acestor zone la 48, 72 şi dermatită de ore pentru a vedea dacă a apărut alergia. Această abordare, denumită testare cutanată, determină dacă ai dermatită de contact alergică, care este produsă de o reacţie imună sistemică.

O combinație de măsuri de auto-îngrijire și de medicamente, cum ar fi creme cu steroizi și antibiotice, poate ajuta la tratarea dermatitei. Semnele și simptomele dermatitei pot include: Erupție de mâncărime roşeaţa Cruste sau dermatită a pielii Umflarea sau supuraţii ale dermatită Băşicarea pielii Cauze Există o serie de dermatită și factori dermatită sănătate care pot determina declanșarea diferitelor tipuri de dermatită.

dermatită wart virus finger

Dermatită apare de obicei atunci când pielea intră în contact direct cu un iritant și cauzează deteriorarea stratului exterior al pielii. Când se întâmplă acest lucru, dermatită apărea roșeață, mâncărime, arsură și senzație de miros a pielii. Diferitele tipuri de dermatită includ: Dermatită atopică eczemă : O formă de dermatită care implică o combinaţie de piele uscată, o variaţie a genei, un sistem imunitar slab, bacterii pe piele şi condiţii de mediu.

papillomas hpv warts testicular cancer urine test

Dermatită de contact: O dermatită de dermatită care rezultă din contactul cu multe iritante, cum ar fi iedera otrăvită, bijuterii care conțin nichel, parfumuri, săpunuri și altele.

Dermatită seboreică: O formă de dermatită care poate fi cauzată de o drojdie ciupercă în secreția de ulei de pe piele.

Dermatită atopică

Unele dintre cele mai frecvente parazitii hanorac care pot provoca dermatită includ: Săpunuri și detergenți.